Loading...
SplashDrone 3 Auto2018-06-05T10:52:12+00:00

SPLASH DRONE 3 AUTO

Splash Drone 3 Auto De Modulaire All Weather Waterproof Drone De Splash Drone 3 auto is de meest geavanceerde Splash Drone die we tot nu toe hebben uitgebracht op de markt. Het is de eerste volledig geïntegreerde modulaire water/land drone(1). Dankzij het nieuwe flight control systeem is het betrouwbaarder dan ooit. Het nieuwe aandrijfsysteem met de speciale 620kv motoren geeft je de perfecte balans tussen kracht en efficiëntie.

De Modulaire All Weather Waterproof Drone

De Splash Drone 3 auto is de meest geavanceerde Splash Drone die we tot nu toe hebben uitgebracht op de markt. Het is de eerste volledig geïntegreerde modulaire water/land drone(1). Dankzij het nieuwe flight control systeem is het betrouwbaarder dan ooit. Het nieuwe aandrijfsysteem met de speciale 620kv motoren geeft je de perfecte balans tussen kracht en efficiëntie. Met een nieuw quick release module systeem, kun je genieten van maximale veelzijdigheid. De Splash Drone 3 auto kan je gebruiken in alle weersomstandigheden en in ruige omgevingen(2). Of het nou op land is of over de zee, met het geavanceerde modulaire design kan de Splash Drone 3 zich rap aanpassen aan de omgeving waarin het zich bevindt. Filmen vanuit de lucht, lekker vissen, zoeken ten behoeve van de kustwacht en oceanografie. De Splash Drone 3 is zeer veelzijdig.

Duurzaam Waterproof Frame

De Splash Drone 3 romp is gemaakt van duurzame 3mm versterkte ABS om een perfecte waterdichting te verzekeren. Het geavanceerde ontwerp maakt het mogelijk om te duiken in het water voor korte periodes. Alle externe onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en de motoren zijn speciaal gecoat om maximale weerstand tegen zoutwatercorrosie te garanderen.

– Versterkte 3mm ABS romp

– Ballast systeem (voor onderwater)

– Corrosie vrij

– Geschikt voor alle weersomstandigheden

– Speciaal ontworpen luik met druk ventiel voor verhoogde nauwkeurigheid van de barometer

Waterdicht – De Splash Drone is ontworpen en vervaardigd om ondoordringbaar te zijn voor zoet en zout water en de gevolgen van regen. Ondanks dat de drone dit voor langere perioden kan weerstaan, is het onder deze omstandigheden niet ontworpen om als onderzeeër te worden gebruikt.

Waterdichte Gimbal (cardanische ophanging)

De waterdichte 2-assige camera gimbal is een andere unieke uitvinding op de Splash Drone 3. De gimbal motoren zijn speciaal gecoat om corrosie te weerstaan. In tegenstelling tot sommige DIY producten, zullen de speciale coatings de gimbal tijdens het roteren niet belemmeren. Alle kabels zijn omsloten in het gimbal frame en aangesloten op de drone door middel van een waterdichte plug. Het lichtgewicht en waterdichte hoesje past op Go-pro Hero 3, 3+, 4 en Swellpro’s eigen Zero camera. Sterke motoren zorgen ervoor dat de gimbal in het water kantelt, maar toch een constante fotobasis behoudt, ongeacht de golven.
Het U-vorm frame geeft superieure stabilisatie. Voor de ontwikkeling van de gimbal is veel R & D toegepast om ervoor te zorgen dat niet alleen in de lucht, maar ook onder water met de camera haarscherpe beelden kunnen worden vastgelegd.

Nieuwe S3 Flight Controller

De nieuwe S3 flight controller is geoptimaliseerd om veilige en betrouwbare vliegervaring te bieden. De bijgewerkte software en het voortdurend controleren op systeemfouten in ons systeem creëert de mogelijkheid om de veiligheid en stabiliteit tijdens het vliegen met de drone te handhaven. De dual GPS modus gebruikt maximaal 24 satellieten en Glonass voor betere nauwkeurigheid. De verbeterde afscherming van buitenaf zorgt voor meer nauwkeurigheid dan ooit, in alle omgevingen. Zelfs als je beginner bent, zal het vliegen met de Splash Drone 3 auto een stressvrije ervaring zijn.

Laadvermogen

Het gepatenteerde laadvermogen met catch en release functie is een geweldige verrijking op de Splash Drone 3, deze vergroot de veelzijdigheid van de drone op vele manieren. De Splash Drone 3 is een zeer vernuftig apparaat als het gaat om vissen. Je kan de vislijn ver weg dragen in de oceaan of op een meer en dan het aas op de gewenste plaats laten vallen. De kustwacht gebruikt de Splash Drone om te zoeken naar gestrande mensen. Het zorgt ook voor snelle levering van essentiële, levensreddende apparatuur, wat met een drone veel sneller gaat dan de conventionele methodes. De Splash Drone heeft de mogelijkheid om een ​​laadvermogen van max 1 kg te dragen. De lading is met precisie los te laten met één druk op de afstandsbediening. De Splash Drone is makkelijk in staat om veel functies te vervullen die buiten het bereik van de mens en zijn efficiëntie staat. De toekomst van drone bezorging is hier!

Live Video Feed

De Splash Drone gebruikt een analoge zender, die vertraging en lag tot een minimum beperkt. Het transmissiebereik bedraagt ​​maximaal 1 km. Een selectie uit een breed scala van 40 kanalen elimineert de effecten van ruis. De FPV-monitor toont de real-time videostream van de camera zonder uw mobiele telefoon ervoor te hoeven gebruiken. Hierdoor kunt u altijd weten wanneer het de beste tijd is om een video of fotoshoot te maken.

Slim Vliegen / Smart flight

Door een mobiele telefoon aan het grondstation te koppelen, kun je de besturing van de Splash Drone auto in plaats van joysticks naar een paar eenvoudige touch-toetsen op de Swellpro app. verplaatsen. Het stelt verschillende slimme vlucht modi in, waardoor de handmatige input van de piloot drastisch vermindert, hierdoor kan er met de Splash drone makkelijk gevlogen worden.

Volg mij functie / Follow me function

De Bluetooth-linker van Swellpro zorgt ervoor dat de Splash Drone u voortdurend volgt, de camera zich naar u toe richt en elk deel van uw activiteiten opneemt. De Bluetooth-link houdt u bij zich en dit zorgt ervoor dat de drone u blijft volgen.

Missie Planning / Mission Planning

Missie planning instrueert de Splash Drone om automatisch langs een aangewezen weg te vliegen via verschillende waypoints die u met de APP hebt ingesteld.

Tik om te vliegen / Tap to fly

Tik één locatie aan op de kaart en Splash Drone gaat naar de bestemming en blijft daar zweven, in afwachting van verdere commando’s van de piloot.

Auto Land functie / Auto Land Function.

De drone zal automatisch veilig landen wanneer de batterij leeg raakt.

Terug naar Huis functie / Return Home Function

De terug naar huis functie zorgt ervoor dat de Splash Drone terugkeert naar de plaats waar het opgestegen is wanneer de verbinding is weg gevallen.

Release-opties voor payload

Meer dan een camera-drone biedt de SplashDrone 3 Auto een veelzijdige nuttige lading van 1 kg en meerdere waterdichte oplossingen voor het lossen van nuttige lading voor verschillende doeleinden. Gebruik de payload release om reddingsmaterialen veilig te laten vallen of plaats uw visaas precies waar u het wilt hebben. Alle payload-opties zijn waterdicht (IP67) en maken gebruik van de Quick-Fit-bevestiging van de SplashDrone, zodat ze binnen enkele seconden kunnen worden gemonteerd en verwijderd.

All-Weather, universele drone voor alle doeleinden

Koop hem nu in onze webshop