Loading...
SplashDrone 3 Fishing2018-06-05T11:35:46+00:00

SPLASH DRONE 3 FISHERMAN

DE MEEST GEVORDERDE VISSERSDRONE! Drone vissen is de laatste jaren echt een trend geworden doordat het nu mogelijk is om aas verder en sneller dan ooit te voren weg te kunnen zetten. Weg te vliegen in dit geval. Echter, de meeste drones die worden gebruikt zijn niet ontworpen voor het gebruik ten behoeve van de hengelsport.

PRECISION RELEASE MECHANISM

U hoeft niet op een boot te varen om te surfvissen in de diepe oceaan. U kunt nu gewoon ontspannen op het strand of aan de kust en laat de Splash Drone Fisherman het grote werk voor u doen. Het SAR payload release mechanisme van de Splash Drone 3 is ontworpen om een lange vislijn uit te voeren en het aas op de gewenste plek te laten vallen. Een kilometer vliegend bereik stelt u in staat om gebieden te bereiken die u normaal gesproken niet kon bereiken. De Splash Drone laat het aas onmiddellijk vallen in het water met een simpele druk op de afstandsbediening, waardoor er een nauwkeurige en veilige vrijgave plaatsvindt. Er is geen installatie nodig. Het kan snel worden gemonteerd of verwijderd van de drone, net als onze waterdichte camera gimbal. Het koppelen van de lijn in het mechanisme duurt maar een paar seconden.
Ook voor het vissen op karper en meerval is deze drone uitermate geschikt. 

AAS DROPPEN IN HET WATER

Het maximale laadvermogen van Splash Drone Fisherman bedraagt 1kg (2 pond) waardoor het vrijgegeven mechanisme grote PVA zakken en/of doodaasvissen makkelijk naar de plek brengt en daar nauwkeurig laat vallen. Het is zelfs mogelijk om een kleine baars recht uit het water op te halen zonder je hengel te gebruiken. De vliegsnelheid bedraagt maximaal 21m/s met maximaal 20 minuten vliegtijd, dit maakt het mogelijk om nog een paar extra drops met voer te maken binnen de looptijd van de van maximale vliegtijd. Deze kleine investering zorgt voor grotere (vis)winsten, nu meer dan ooit!!

WATERPROOF FPV CAMERA

Een waterdichte FPV camera is geïntegreerd in het catch en release mechanisme, waardoor het ongemak van het schakelen tussen twee afzonderlijke apparaten teniet wordt gedaan. De camera kan gekanteld worden in een 90° bereik, wat uw visie aanzienlijk vergroot. De CCD-sensorlens van 720P (800TVL) video van hoge kwaliteit met een uitstekende lichtgevoeligheid, helpt u gemakkelijk te spotten, van boven of onder het wateroppervlak.

LIVE VIDEO MONITOR

Een FPV LCD-monitor is gebouwd in de afstandsbediening, waarbij de live video-feed direct vanaf de camera wordt weergegeven op Splash Drone. De videotransmissie wordt binnen een bereik van 1km bereikt via een 5.8Ghz draadloos systeem, zonder vertraging of storing. Ondanks het feit dat je de Splash Drone nog steeds uit het oog kan verliezen, kan je nog steeds bepalen wanneer en waar je de haak of het aas moet laten vallen in het water. Dit zorgt voor een prettige en duidelijk vis-/vliegervaring.

100% WATERPROOF

De grootste bedreiging voor een drone die gebruikt wordt om te vissen is het neerstorten op het water. Zelfs het vocht en het zout in de lucht rond de oceaanen zouden de elektronica kunnen corroderen en zelfs vernietigen. Daarmee zou de levensduur van de drone aanzienlijk verkort worden.

Het frame, de motoren, het ontgrendelingsmechanisme en elk deel van Splash Drone 3 Fisherman is volledig waterdicht. Het kan op het water opstijgen en landen en is bestand tegen zowel zoet als zout water. De metalen schroeven en bevestigingen zijn van hoogwaardig roestvrij staal.

De Splash Drone kan drijven, dus geen paniek, zelfs als het door een reusachtige tonijn of een grote haai in het water wordt getrokken komt de drone terug naar het oppervlak.

Ondanks het feit dat het frame waterdicht is, is de batterij nog steeds uitwisselbaar, waardoor de beschikbare tijd voor het droppen van (haak)aas wordt verhoogd. Met behulp van een 3mm ABS romp is de Splash Drone Fisherman veel robuuster dan enige andere drone ter wereld.

BESTAND TEGEN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

 Splash Drone 3 Fisherman komt als een groot en robuust 450mm quadcopter frame, aangedreven door nieuwe hoog koppel  620kv motoren, en nieuwe, zelfbewegende propellers. Het kan vliegen in en is bestand tegen winden tot 48 km/u. Het frame slaat de warmte van de elektronica op, dit houdt de batterij in werking, zelfs bij temperaturen tot -10 °C. Het is ook zandbestendig en regenbestendig. Verschrikkelijk weer kan de vissen beïnvloeden, maar ze hebben geen negatief effect op Splash Drone.

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Voor hengelaars die nieuw zijn met dronegebruik voor het vissen, hebben we de werking van Splash Drone 3 vereenvoudigd, zodat een nieuwkomer binnen een zeer korte tijd als een pro kan vliegen.

Met behulp van GPS en een scala aan sensoren kan Splash Drone autonoom zweven op de huidige positie, in afwachting van verdere commando’s van de piloot.

De visserijversie is vrij van onnodig doodgewicht of overbodige delen die daarmee niet bijdragen aan het vissen.

De herontworpen afstandsbediening is vrij van overweldigende knoppen of schakelaar. Het geeft de piloot een heldere controle over de drone en het catch en release mechanisme. Met de ingebouwde LCD wordt u direct op de hoogte gehouden van de vluchtgegevens en de batterijspanning, zodat u de drone kunt ophalen voordat het te ver vliegt.

Nadat u het aas heeft laten vallen, zal de Splash Drone met een simpele schakeling op de controller terug naar het thuispunt vliegen (instelbaar). In geval van nood hoeft u alleen een andere schakelaar in te drukken om de drone automatisch te laten landen waar het ook is. Vissen met Splash Drone Fisherman is slim en veilig waar u zich ook bevindt in de wereld.

SWELLPRO NEDERLAND

Swellpro Nederland verkoopt de ultieme waterdichte drones

NAAR DE WEBSHOP